۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳

رئیس کل دادگستری لرستان :

بانک‌ها بیشترین ضربه را به تولید می‌زنند

بانک‌ها بیشترین ضربه را به تولید می‌زنند

خرم‌آباد- رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه بانک‌ها بیشترین ضربه را تولید می‌زنند، از تملک و مزایده تجهیزات واحدهای استان از سوی بانک‌ها انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رزم امروز چهارشنبه در بازدید از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل ضمن تقدیر از زحمات معاون و کارکنان معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان، اظهار داشت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در سال جاری ۶۳ برنامه در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و آگاهی‌بخشی دارد که بایستی در راستای این برنامه جلساتی را با دستگاه‌های مرتبط و همکار آن برنامه برگزار کند.

ضرورت رفع معضلات و آسیب‌های اجتماعی

وی ضمن تاکید بر اینکه این برنامه‌ها بایستی به صورت منظم مستندسازی شده و یک دبیرخانه قوی به امورات آنها رسیدگی کند، گفت: این جلسات و برنامه‌ها بایستی با پیگیری‌های مستمر عملیاتی شوند و نتیجه آنها در جامعه احساس شود.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به جایگاه و اهمیت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در دستگاه قضا، بیان داشت: مقام معظم رهبری بر مهار آسیب‌های اجتماعی تاکید دارند و آسیب‌های اجتماعی اولویت دار اعتیاد، حاشیه نشینی (مناطق بحران خیز)، مسائل اخلاق عمومی جامعه و طلاق را همواره به مسئولین گوشزد می‌کنند و کارگروهی با حضور معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم مستمر در رابطه با آسیب‌های اجتماعی به رهبر معظم انقلاب گزارش می‌دهند.

رزم افزود: ما نسبت به فرامین ولی فقیه تکلیف شرعی داریم و بایستی مسئولین این فرامین را در دستور کار خود قرار دهند مضافاً اینکه ریاست قوه قضائیه انتظار خاصی در رابطه با مهار آسیب‌های اجتماعی از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دارد.

وی کارکنان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم را افرادی با سواد، علمی و کارشناسانی خبیر و بصیر عنوان کرد و گفت: تمامی برنامه‌های این معاونت بایستی با همت و تلاش مضاعف و با دقت اجرا شده و نتیجه آن به دستگاه‌های مرتبط و مرکز و اطلاع رسانی شود.

بیشترین ضربه به تولید توسط بانک‌ها صورت می‌گیرد

وی ضمن اشاره به اینکه در قبال هزینه‌های از محل بودجه بیت المال بایستی نتیجه مطلوب حاصل شود، اظهار کرد: از سیاست‌های اولویتی قوه قضائیه حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری است و یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری که سال‌های اخیر در شعار سال تاکید ویژه بر آن داشته‌اند بحث رونق تولید و جهش رونق تولید و مسائل اقتصادی است و بایستی با هماهنگی اتاق بازرگانی استان جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت از سرمایه‌گذاری به صورت مرتب برگزار شود و مشکلات واحدهای تولیدی بررسی و اقدامات لازم در راستای رفع آنها صورت گیرد.

رئیس شورای قضائی لرستان با اشاره به اینکه بیشترین ضربه به تولید توسط بانک‌ها صورت می‌گیرد، افزود: یک واحد تولیدی ممکن است تا مرحله بازپرداخت اقساط تسهیلات به تولید نرسد که با تأخیر در پرداخت اقساط بانک‌ها در صدد تملیک املاک آن واحد تولیدی برآمده و تجهیزات آن را به مزایده می‌گذارند و طرح راکد و تعطیل می‌شود.

رزم فعالیت در زمینه حمایت از تولید و رونق اقتصادی را مستلزم کار جهادی دانست و بیان داشت: حمایت از تولید و سرمایه گذاری و تأمین امنیت سرمایه گذار به نفع مردم و جامعه بوده و همچنین باعث رونق بازار و کسب و کار، مبارزه با تحریم، مهار تورم، ایجاد اشتغال در جامعه و خروج از رکود اقتصادی می‌شود.

وی ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد معاون و مجموعه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در بحث انتخابات، بیان داشت: این معاونت در ستاد پیشگیری و رسیدگی به تخلفات و جرایم انتخاباتی به خوبی درخشید و به وظیفه قانونی و شرعی خود عمل کرد و در راستای اجرای فرمایش مقام معظم رهبری از آرا مردم صیانت کرده و با توجه به عملکرد این معاونت در شهرستان‌ها و مرکز استان اکثر مردم معتقد هستند انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی در استان در کمال آرامش و امنیت برگزار شد و دادگستری در جلب اعتماد مردم و برگزاری هرچه بهتر انتخابات سهیم بود.

کد مطلب 5020039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha